Bungee-Basket - Bungeerun-basket - Elastiktræk-basket!

Bungee-basket er en hamrende sjov aktivitet, som virkelig udfordrer hele kroppen! Du skal være hurtig, stærk, præcis eller måske bare snu...!? Vores store Bungee-basket-bane - er en super sjov aktivitet for alle!

bungee-basket udlejning hos 123fest.dk

Bestil Bungeerun-basket nu!

Hvad er Bungge-basket?

Vores Bungee-duel er 3 meter høj, hele 12 meter lang og ca. 4 meter bred! Det er en flad hoppepude designet med runde hjørner. Hele vejen rundt er der monteret en "bande" med åbning midt på i den ene side. Der er én stor væg i midten - med hul i - og to store basket-standere i hver sin ende af banen. Basket-kurvene er monteret med et net UDEN hul i bunden... Igennem den store væg i midten er en elastik med et mavebælte. Til banen hører også 11 bolde.

Bungee-Basket udlejes hos 123fest.dk

Det går i alt sin enkelthed ud på at få flest kastet eller lagt flest bolde op i sin basketkurv. - Efter man har fået en bold i kurven skal man tilbage og rører væggen og herefter have fat i en ny bold... Men husk på, at man er spændt på den samme elastik! - Bungee-basket er en rigtig sjov og udfordrende aktivitet som virkelig kan sætte gang i adrenalinen!

Sikkerheden er i top!

Bungee-basket er produceret efter alle lovens regler og bliver hver år synet af teknologisk institut. Bungee-basket bruges selvfølgelig uden sko - og husk at tage halskæder, armbånd, skarpe genstande m.v af, inden man benytter Bungee-basket.

Strøm-tilslutnig

Bungee-Basket pustes op af en kraftig blæser, som kører på almindelig 220V. Den trækker ca. 700 Watt. Den har et stort forbrug ved opstart (12 – 14 amp.) Blæseren skal selvfølgelig kører hele tiden så Bungee-basket kan holdes oppe. Det tager ca. 3 min. at blæse banen op.

Bestil bungee-basket nu!

Priser:

1 dag: (Op til 23 timer)2000 kr.
2 dage: (Op til 47 timer)3000 kr.
For special lejetid kontakt da for et uforpligtende tilbud.
Ønskes opsætning og nedtagning:600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!


Levering:

Som udgangspunkt leverer vi og afhenter vi til 6 kr. pr. kørt km. (fra 200 kr.)
Men send os din bestilling og vi returnerer et helt uforpligtende tilbud inkl. levering, opsætning og nedtagning.

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer Bungee-basket over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Få et tilbud på levering og opsætning til din adresse.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Afhentning:

Bungee-basket er stor. Den vejer ca. 200 kg og kan være svær at sætte op og pakke sammen, men ikke umulig! Du kan derfor sagtens vælge selv at afhente den!

Rengøring:

Når man er færdig med at bruge Bungee-basket, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af. Såfremt Bungee-basket afleveres beskidt, fugtig eller våd bliver opkræves der betaling for rengøring/tørring.

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


Bestil Bungee-Basket nu!

Bungee-Basket udlejes hos 123fest.dk

Andre der har Bungeerun-Basket har også...


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33