Pirat hoppeborg - med kæmpe Pirat figur!

hoppeborg. Pirat-hoppeborg. 123fest.dk

Bestil pirat hoppeborg nu!

Pirat hoppeborg er en yderst solid, stabil og meget flot hoppeborg, med meget flotte pirat-malerier på både inder- og ydreside. Hoppeborgen måler 6x6 meter og den store pirat rækker hele 7 meter op i luften! Den er velegnet til børn i alle aldre! Hoppeborgen bruger helt alm. strøm (230V) og pustes op på bare 1½ minut.

Perfekt til firmafest, vejfest og temafester m.v.

FANTASTISK PIRAT-HOPPEBORG!

Pirat hoppeborg indeniPirat hoppeborgen er en fantastisk hoppeborg. Ikke alene er den flot, men også rent produktionsmæssigt, er den i topklasse. Den kæmpe store pirat byder velkommen og tiltrækker sig stor opmærksomhed! 

Inden i pirat-hoppeborgen er der en stor palme samt en "båd" som man kan sidde eller hoppe på. Der er lynlås i den store pirat samt en lynlås i venstre side, som gør hoppeborgen let at få 
pirat hoppeborg malerierpakke sammen. Der skal dog bruges
kræfter til at rulle den stramt sammen,
da hoppeborgen vejer hele 200kg.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppeborgen.Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun hoppeborgen i tørvejr. Hoppeborgen må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst.

Bestil pirat hoppeborg nu!

PRISER HOPPEBORG PIRAT:

1 dag: (Op til 23 timer) 1700 kr.
Ekstra dag (dag 2): LANGT UNDER HALV PRIS! 2500 kr.
Efterfølgende pr. dag: 800 kr.
Ønskes opsætning 
og nedpakning:
600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (fra 200 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfrem afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!Andre der har lejet en hoppeborg har også...


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33