Bordfodbold - Bord fodbold bord

Lej et super fedt professionelt bordfodbold-bord i lækkert design, super solide stænger med fast "soft"-greb og tjekket led-lys, som gør det nemt at bruge bordfodbold-bordet selv i dunkle og mørke rum.

Bestil bordfodbold bord nu!

bordfodbold-bord. Kvalitets bordfodbold med led-lys!

Bordfodbold skaber stemning og er god underholdning!

Det er super sjovt at holde fest, men ofte bliver festen endnu sjovere når der er en aktivitet eller to, som man kan komme og gå til, som man har lyst. Med bordfodbold har du en sjov, udfordrende og spændende aktivitet, som vil trække de fleste gæster op af stolen til et spil. Bordfodbold kan også med stor fordel bruges til en ligge tunering, hvor også vores "Mål til Mål"-fodbold-bord kan indgå.

bordfodbold mørkt

Det tjekkede Bordfodbold-bord

Vores bordfodboldbord er ikke bare et bordfodbold-bord, som du måske kender det. Vores bord er super flot designet og de solide stænger og ikke mindst de lækre "soft-greb" indbyder til mange timers sjov. Bordfodbold-bordet er "lukket" med en solid glasplade øverst og benene er af aluminium, hvilket gør bordfodboldbordet meget stabilt. Derudover er detaljen med netop dette bord, at der er monteret led-lys hele vejen rundt om banen, hvilket ikke alene ser super tjekket ud, men også gør, at bordet kan bruges i dunkle og mørke rum - hvilket der jo ofte er til fester :)

Bordfodbold specifikationer

Bordfodbold-bordet vejer ca 90 kg. og transporteres bedst i en større bil. Bordfodboldbordet er 135cm x 100 cm x 91cm og står på 4 aluminium ben. Spillestænger er af solide 18mm stål monteret med "soft-greb" i enderne. Bordfodboldbordet er beskyttet af et solid top-glas, som beskytter spillet og holder boldene på banen. Alle bolde er "lukket inde", så man undgår at stå unden bolde. Selve spillepladen er af 5mm solid glas, som ved strøm-tilslutning oplyses af led-kædelys fra alle fire sider af bordet.

PRISER:

Bordfodbold (1 dag, op til 23 timer) 499,95 kr.
Bordfodbold (2 dage, op til 47 timer) 649,95 kr.
Bordfodbold yderligere pr. dag: 299,95 kr.
Ved special lejetid kontakt da for tilbud

Bestil bordfodbold bord nu!

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (min 200 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Bemærk, vi leverer ikke til Sjælland.
- men man er altid velkommen til at afhente selv.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!
Priserne fra 200 kr.


AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente bordfodbold på vores adresse i Fredericia. (Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)
Bordfodbold-bordet kan transporteres i en større bil eller lukket trailer.
Bordfodbold-bordet kan både bruges både inde og udendørs, men tåler ikke vand.


Du kan også leje...

123fest.dk udlejer også musikanlæg og disko-lys som du kan leje billigt. Du kan også leje røgmaskinespejlkugle og mange andre sjove ting. –og som noget nyt kan du nu også leje en snemaskine, som puster sæbevand ud som "sne"... Klik dig ind under "diskotek" og læs mere.

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33