Fodboldbane - Oppustelig fodboldbane

fodboldbane - udlejning af fodboldbane uden bund hos 123fest.dk

Bestil Fodboldbanen nu!

Få tonsvis af sjov med en oppustelig fodboldbane! Perfekt til festen hvor der er fodbold-glade folk indviteret. Fodboldbanen er desuden meget brugt til fodboldklubbens sæsonstart eller sæsonafslutning, hvor der lige skal lidt ekstra sjov på programmet.

FAKTA OM FODBOLDBANE

Vi har to oppustlige fodboldbaner.

fodboldbane MED bund

fodboldbane uden bund

Oppustelig fodboldbane 
MED bund

Den oppustelige fodbold-bane er hele 14 meter lang og 6 meter bred. De to mål i hver sin ende af banen hænger sammen med resten af fodboldbanen. Der er fast bund på banen som er syet sammen med resten af banen. En super bane uanset hvor den stilles op! Denne bane kan også opstilles på grus. På denne bane må man IKKE have sko på...

Oppustelig fodboldbane
UDEN bund

Denne bane er også 14 meter lang og 6 meter bred. Den har et mål i hver sin ende, som hænger sammen med resten af fodboldbanen. Denne fodboldbane her IKKE fast bund! Den kan bruges på alle typer underlag, dog ikke på grus. På denne bane må man gerne spille i sko.

Vores fodboldbaner er hurtige og nemme at sætte op

Rul banen ud - fold ud og sæt pumpen til strøm! - Det er det!
Den store pumpe, som bruger alm. strøm (230V) pumper banen op på bare 3 minutter. 

En fodboldbane er velegnet til både børn, unge og voksne, og giver mange timers sjov for alle!
Man kan selvfølgelig selv afgøre hvor mange der skal være på banen ad gangen. Vi råder til at lave hold af 3-4 mand pr. hold.

Det er vigtigt at der ikke bruges andre fodbolde end de skumbolde eller plastik TV-bolde, da banen og målene kan tage skade af andre bold-typer. Der medfølger én bold.

OPSÆTNING OG NEDTAGNING

Fodboldbanen er nem at sætte op og relativ nem at pakke sammen. Det er en god ide at være min. 2 personer. Banen vejer over 100 kg. og transporteres bedst på en god sækkevogn. Skal banen bruges på andet end græs eller i sportshal, skal banen opsættes på en presenning. Fodboldbanen spredes ud og herefter monteres og startes pumpen, og banen pustes op. Nu er I klar til at spille...

Ved nedtagning gør lynlåse i siderne det ekstremt let at pakke sammen. Den er helt flad på bare 5 min., hvorefter de nemt kan foldes og til slut rulles sammen.

Det tager i alt ca. 15 min at sætte banen op og ca. 20 min. at pakke den sammen.

Du kan vælge selv at sætte banen op ELLER få 123fest.dk til at gøre det.
Vær opmærksom på, at det skal gøres ordentligt!
Kommer banen retur fugtig, våd eller dårligt pakket og/eller dårlig rullet sammen, så opkræves der betaling for tørring og/eller ompakning. - Så sørg for at gøre det ordentlig og rigtigt INDEN i afleverer!

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge fodboldbanen, skal den gøres ren - inden luften tages ud! Brug en indendørs blød kost og fej sand o.s.v. af banen - så den er helt ren. Brug evt. en fugtig klud om nødvendigt. Såfremt mega-bordfodbold afleveres beskidt, opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun fodboldbanen i tørvejr. Fodboldboldbanen må nemlig kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Er Fodboldbanen fugtig eller våd når vi afhenter eller når I aflevere den, opkræves der betaling for tørring.

Bestil Fodboldbanen nu!


PRISER FODBOLDBANE:

1 dag: (Op til 23 timer) 1300 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) UNDER HALVPRIS! 1950 kr.
Efterfølgende pr. dag: 600 kr.


Ønskes opsætning og nedtagning:
400 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du kan vælge selv af afhente fodboldbanen!

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (min. 200 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.

Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 12 kr.
Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over hele Fyn, i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på megabordfodbold til din fest.


Andre der har lejet mega bordfodbold har også...

  • Lej sumodragter!
    De tunge, sjove sumodragter er et sikkert hit til alle slags fester...
  • Lej Bungeerun!
    Den 12 meter lange bungeerunbane har ofte vært ude sammen med rodeotyren og givet alle børn, unge og voksne sved på panden...
  • Lej en Slushicemaskine!
    En slushicemaskine er nøglen til en succes-festen!
 
123fest.dk | DK-7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33