Bumper Balls - Bumper Fodbold

bumperball - fåes også som event

Hvad er Bumper Balls

Bumper Balls er store gennemsigtige plastik bolde på Ø150 cm, med et stort hul i midten. Du trækker bolden over hovedet og tager selerne på, ligesom en rygsæk. Nu er man midt inde i bolden - kun benene stikker ud og sikrer du kan bevæge dig. Vores Bumper Balls er fremstillet af kraftig gennemsigtig blød plast til professionelt brug.

Sådan bruger du Bumper Balls

Vores Bumper Balls kan bruges til mange sjove formål - MEN fungerer perfekt til Fodbold! Det er hårdt, vildt og MEGA sjovt! - det nye store hit. Deltagerne hopper i den oppustelige Bumper Ball, som gør, at kun benene stikker ud. Det skaber de mest sjove og skøre situationer på fodboldbanen, når spillere løber efter bolden, men bliver ramt eller snittet af andre spillere, eller giver modspilleren en “skulder”…

Bunperballs må KUN bruges på gymnastiksals-lignende gulve i haller og udendørs på pæne græsplæner. Bumper Balls må ikke bruges på asfalt, betongulve, sand, grus og andre "rå"-underlag eller gulve, da Bumperballs jo som nævnt er blød plast og dermed ikke kan holde til disse underlag.
Bumper Balls blæses op med den medfølgende pumpe, som skal have alm. 220V. Pumpen trækker ca 600w. Det tager ca. 20 min. at oppuste 6 Bumper-balls.
Bumper-balls

Husk at passe på hinanden

Bumper-ballz er VIRKELIG sjove at lege i - MEN husk at selvom man føler sig godt pakket ind, kan man stadig godt lege for vildt! Husk at passe på hinanden og at grænsen til hvad vi hver i sær synes er sjovt er forskellig. 

Man skal være fra ca. 12 år, for at kunne bære Bumber Ballz.

Specifikationer på Bumper Balls:

  • bumperball - fåes også som eventHver bumper-ball er pakket i hver sin pose på ca. 30x60cm.
  • 6 bolde + pumpe kan ligge i et alm. bagagerum.
  • Hver Bumber Ball måler Ø150 cm
  • Hver Bumperball vejer ca. 8kg.
  • Pumpen kører på alm 220V og trækker ca 600W.
  • Det tager ca. 20 min. at oppuste 6 Bumper-balls.

Priser på Bumper Balls


6 stk. Bumper-Balls proff. (1 dag) Ny pris!  2650 kr.
6 stk. Bumper-Balls (ekstra dag) Ny pris! 999 kr.


8 stk. Bumber-Balls proff. (1 dag) Ny pris! 3500 kr.
8 stk. Bumber-Balls (ekstra dag) Ny pris! 1995 kr.


1 stk. ekstra Bumper-Ball proff. (1 dag) 749,95
1 stk. ekstra Bumper-Ball (ekstra dag) 495,95


Rengøring / Tørring:

Rengøring/Tørring af Bumber-Balls pr. stk.
100,00

Levering:

Vi leverer og afhenter vi til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.) Send os din bestilling og vi returnerer et helt uforpligtende tilbud. Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14kr. Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen. Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Få et tilbud på levering og opsætning til din adresse. Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Afhentning:

Du kan sagtens afhente Bumper Balls selv på vores lager. De vejer ca 8 kg. pr stk og er pakket i poser. De kan transporteres i et alm bagagerum / bagsæde.
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33