Hoppepude - 5x5 meter rød hoppepude

hoppepude udlejning pris 5x5 meter

Bestil hoppepude  nu!
Hoppepuden måler 5 x 5 meter og ca 50-60 cm høj. En perfekt højde så den ikke er alt for høj. Den er velegnet til alle børn. Hoppepuden blæses op af en pumpe, som skal køre konstant og som bruger helt alm. strøm (230V). Hoppepuden er klar efter kun 1½ minut.

HELT Perfekt til foreningsdag, børnefødselsdag, familiefest m.v

PRISER RØD HOPPEPUDE:

Rød hoppepude, 1 dag: 645 kr.
Ekstra dag: 600 kr.
Ønskes opsætning og nedpakning: 400 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!

REGNVEJRSAFTALE: Vil tilbyder en regnvejrsaftale, så du ikke skal tænke på om hoppepuden blir våd.200 kr.

hoppepude 5x5 meter udlejning. billig pris garanti

EN NEM HOPPEPUDE!

En stor lynlås i den ene side gør hoppepuden ekstremt let at få pakke sammen. Hoppepuden er helt flad på bare 5 min., hvorefter den nemt kan foldes og derefter rulles stramt sammen.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppepuden, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppepuden. Såfremt hoppepuden afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

Skal pakkes og afleveres tør

Brug kun hoppepuden i tørvejr. Hoppepuden må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppepuden våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der 500kr. for tørring. 

Hent sent selv eller bestil levering:

Du er meget velkommen til selv at afhente hoppepuden på vores lager i Fredericia.
Vi tilbyder levering og afhentning til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.) Vi kan sende dig et uforpligtende tilbud herpå.
Du kan selv beregne din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia eller Skovlunde til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Afhentningsprisen regnes på samme måde.

Vi leverer over det mester af Danmark; Jylland, hele Fyn og Sjælland. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Aabenraa, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense mv.
Bestil hoppepude  nu!

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppepuden. Den fortæller at brugen af hoppeborge/puder sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade. Der er også et skilt på hoppepuden der fortæller om reglerne for brug af hoppepuden.

Brug til offentlige arrangementer

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. Denne hoppepude må kun bruges til lukket / private arrangementer og ikke til offentlige.
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33