Hoppeborg Ridderborgen

Ridderborg hoppeborg udlejning stor

Hoppeborg Ridderborgen er en stabil, flot og farverig hoppeborg i Riddertema. Hoppeborgen måler B:4,5 x D:5,8 meter og rækker hele 4,5 meter op i luften! Den er velegnet til ALLE børn uanset alder! Hoppeborgen bruger helt alm. strøm (230V) og pustes op på bare 1½ minut.


En STOR men SUPER NEM hoppeborg, som du selv kan sætte op og pakke sammen!

Bestil hoppeborg  nu!

Bestil hoppeborg  nu!

HOP LØS PÅ EN GOD HOPPEBORG!

Ridderborgen er en klassisk hoppeborg med masser af plads til at hoppe! Den gode kvalitet og design giver brugerne den helt rigtige hoppeoplevelse. 

EN MEGET NEM HOPPEBORG!

Ridderborgen er super nem at sætte op - den er oppe på under 10 minutter - og når der skal pakkes sammen gør lynlåsen bagerst på hoppeborgen det let at få luften ud.  
Hoppeborgen Ridderborgen er helt flad få minutter efter, hvorefter den skal foldes tre gange og herefter nemt kan rulles stramt sammen - og op på højkant, så den kan køres på en sækkevogn.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppeborgen.Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.
SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR


Brug kun hoppeborgen i tørvejr. Hoppeborgen må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring.

Bestil hoppeborg  nu!

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 6,5 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.) Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel) Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og gang derefter med 13 kr. Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen. Vi leverer bl.a. over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)


PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade


HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33