Hoppeborg Eventyr
eventyr hoppeborg komplet
Bestil hoppeborgen nu!

Hoppeborgen Eventyr er en stabil, flot og farverig hoppeborg. Den er velegnet til børn fra ca. 2 år og op. Hoppeborgen bruger alm. 230V og pustes op på bare 1½ minut.

Lynlåse i siderne gør hoppeborgen ekstremt let at pakke sammen. Eventyr er helt flad på bare 5 min., hvorefter den nemt kan foldes og rulles sammen. (Se video-guide nederst på siden)

"EVENTYR"

Den 5 meter høje hoppeborg er en oplevelse bare at slå op! Den måler hele 5x5 meter og pustes op, af den kraftige blæser.

De høje sider gør hoppeborgen meget stabil og sikker. Forrest på hoppeborgen er der monteret en forpude. Hoppeborgen Eventyr giver en kanon hoppeborgsoplevelse for børn fra ca 2 år og op.
De kæmpe hoveder øverst gør hoppeborgen ekstrem synlig. Netop derfor egner Eventyr sig godt til åbenthus, events m.v. men selvfølgelig også fødselsdag, vejfest m.v.
Hoppeborgen er hele 5 meter høj og blæseren bruger alm. 230V. og trækker ca. 750W.

Hoppeborg Eventyr udlejning 123fest.dk

Bestil hoppeborgen nu!

PRISER HOPPEBORG EVENTYR:

1 dag: (Op til 23 timer) 1300 kr.
Ekstra pr. dag: 800 kr.
Ønskes opsætning
og nedpakning:
600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!

REGNVEJRSAFTALE: Vi tilbyder en regnvejrsaftale, så du ikke skal tænke på om hoppeborgen blir våd.
250 kr.

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia.
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun hoppeborgen i tørvejr. Hoppeborgen må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppborgen.
Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

VIDEO-GUIDE: Rul hoppeborgen rigtig sammen!

Vi vil gerne hjælpe dig på vej, så du kan rulle hoppeborgen rigtig sammen. Derfor har vi lavet denne video-guide:PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


Andre der har lejet en hoppeborg har også...


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33