Sumodragter i den bedste kvalitet!

sumodragter udlejning, 123fest.dk

Lej de super sjove Sumodragter med stort underlag på 16 m2 og sumo-hjelme. Der kan medlejes 2 par Mega-boksehandsker for kun 299,95 kr for en dag.

Bestil sumodragter nu!

Hvad er SUMO?

SUMO er en meget kendt og stor sport i Asien. Store tykke mænd på flere hundrede kg. kun iklædt "ble" og med opsat hår, kæmper mod hinanden på et underlag formet som en cirkel. Det gælder om at få modstanderen ud af ringen eller få modstanderen ned at ligge. - Så simpelt er det. Man må løfte, skubbe og bokse - dog ikke i hovedet. Man kæmper typisk bedst ud af tre.

123fest.dk har Sumodragter, hjelme og Mega-boksehandsker (kan lejes med stor rabat). Det 5 x 5 meter store bløde underlag udgør kampzonen.

Sumodragterne er tunge, varme og klodsede, hvilket gør dem svære og hårde at bevæge sig rundt i. Det er utroligt sjovt at kæmpe mod hinanden -og man bliver lyn-hurtigt udmattet! - De kæmpe store Mega-boksehandsker kan lejes billigt med sumodragterne og giver flere kilo at bære og endnu mere sjov i kampens hede!

HUSK at sumodragterne og måtten ikke må bruges i regnvejr eller på anden vis blive våde.


Brug sumodragterne til meget mere sjov

Sumodragterne kan bruges til meget mere end brydning. Herunder på billedet er der fuld gang i en Sumo-stafet, hvor to hold kæmper om at nå først igennem en bane med forhindringer som både er løb, spring, ballancegang og for at krydre det fysiske med det psykiske, skulle deltagerne også løse et par opgaver på turen....

sumo stafet

junior-sumodragterSumodragter for voksne og sumodragter for børn

Hos 123fest.dk har vi to forskellige størrelser sumodragter. Vi har dragter til børn fra ca. 5-6 år til 11-12 år. Herefter er det sjovere at kæmpe i de store voksen-sumodragter, som er betydeligt større og tungere.

Junior-dragterne er meget populære til børnefester, fødselsdage, SFO'er og lignende fester.
Junior-sumodragterne er 100 billigere end voksen-sumodragterne og koster derfor 799,95 kr. for en dag. 

God idé!

Man kan lave en turnering, hvor de bedste ender med at skulle kæmpe mod hinanden i den store finale. Alletiders aktivitet!
- og med Mega bokse-handsker bliver kampene endnu sjovere! Lej 2 par mega-boksehandsker med for kun 195,95 kr. for en dag.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge sumodragterne, skal de gøres rene. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af madrassen. Vask den hvis det er nødvendigt. Såfremt Sumodragterne eller madrassen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.
Sørg for at dragterne og måtten er helt tørre før nedpakningen! Er sumodragterne våde eller er måtten våd opkræves der betaling for tørring.

Bestil sumodragter  nu!


PRISER JUNIOR-SUMODRAGTER:

1 dag: (Op til 23 timer) Før 999,95 - Ny pris:799,95 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) Før 1499,95 - Ny pris:1099,95 kr.

PRISER VOKSEN-SUMODRAGTER:

1 dag: (Op til 23 timer) Før 1199,95 - Ny pris:899,95 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) Før 1599,95 - Ny pris:1299,95 kr.
Efterfølgende pr. dag
499,95 kr.


MEGA-BOKSEHANDSKER: 2 par (4 stk)


VED LEJE AF SUMODRAGTER: 1 dag kun:299,95 kr.
Mega-Boksehandsker, 1 dag (op til 23 timer)399,95 kr.
Mega-boksehandsker, 2 dage (op til 47 timer)599,95 kr.

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!


AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente sumodragterne på vores adresse i Fredericia. (Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)
Sumodragterne fylder meget, men kan transporteres i en større personbil, stationcar eller trailer. Sumodragter kan både bruges inde og udendørs.


Andre der har lejet sumodragter har også...

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33