Sækkestol - Sækkepude - skaber den gode stemning

sækkestol udlejning Når du vil skabe et lounge-miljø, kan du slet ikke undvære sækkestolen. Den populære afslapnings-stol giver et godt indtryk af behagelig hygge stemning - og er samtidig en god måde at få skab hygge-kroge.

Nem, lun og lige til

Vores sækkestole er nøje udvalgt. Vores sækkestole har tilpas fyld, som sikrer at alle, uanset størrelse, kan sidde godt. Derudover er formen af sækkestolen meget vigtigt, da mange af de "moderne looks" ikke giver en rigtige cozy følelse.
Vores sække stole kan let flyttes rundt, så der kan skabes hyggelige kroge og setups.

Smudsafvisende og lette at rengøre

Vores sækkestole er overfladebehandlet med en særlig coating, så de virker smudsafvisende. Det betyder at de kan tørres af og ikke så let suger vand til sig. Skulle det alligevel ske at de bliver beskidte, kan de let tørres af med en fugtig klud.

Bestil sækkestol nu!

Priser på sækkestol


Sækkestol, 1 dag250 kr.
Sækkestol, ekstra dag90 kr.


PAKKE-TILBUD:

5 Sækkestole, 1 dag:
995 kr.
Rengøring af sækkestol, pr. stk.200 kr.
Reperation af sækkestol ved lille hul, fra:200 kr.
Erstatning af sækkestol, pr. stk.1195,95 kr.

Afhentning eller levering

Du er velkommen til selv at afhente på vores lager i Fredericia (Jylland).

Ønsker du at få leveret kan det naturligvis også lade sig gøre. Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.)

Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.
Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14 kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over det meste af Jylland og hele Fyn. Bl.a. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33