Brandbilen
- Aktivitets hoppeborg med rutsjebane!

brandbil hoppeborg komplet
Bestil Brandbil hoppeborg nu!


En lukket aktivitets hoppeborg med plads til at tumle, lege og rutsje


Vores nye Brandbil hoppeborg er super flot lukket hoppeborg med indgangsparti og rutsjebane i fronten. Brandbil hoppeborg er flot designet og der er tænkt over hver eneste detalje. Der er plads til at lege, tumle og rutsjebanen går ud i samme siden som indgangen, så man hurtigt kan kravle ind igen. Brandbilen er et rigtig godt alternativ til en almindelig hoppeborg og giver børnene en anderledes hoppe-oplevelse.

brandbilen hoppeborg med rutsjebane

Brandbil hoppeborgen er flot designet med et indgangsparti og tre ydre vægge som alle er af net, så der er masser af lys inde i hoppeborgen. Desuden gør nettet det let at holde overblikket over hvad der sker i hoppeborgen. En lille trappe i højre side går op til rutsjebanen som går ned tre meter fra indgangen. Brandbilen er 5 meter bred og 5,7 meter dyb. Den er næsten 3,5 meter høj. Brandbilen bruger en alm pumpe med helt alm. strøm (230V) og pustes op på bare 1½ minut.

PRISER BRANDBILEN:

Brandbilen, 1 dag: (Op til 23 timer) 1995,95 kr.
Ekstra dag: 1200 kr.
Ønskes komplet opsætning og nedpakning: 600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!

Regnvejrsaftale:

Undgå at skulle betale gebyr (700kr) for tørring af hoppeborgen hvis den er våd ved sammenpakning /aflevering. Når du køber en regnvejrsaftale skal du ikke tænke på det, så kan du bare aflevere den som den er. 
350kr.

Bestil Brandbil hoppeborg nu!


Brandbilen hoppeborg indeni

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge Brandbil-hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppeborgen. Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun Brandbil-hoppeborgen i tørvejr. Hoppeborgen må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst.

LEVERING: 

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense mf.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING: 

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia.
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)


Brandbilen hoppeborg indeni med sjove aktiviteterBrandbilen hoppeborg inden i aktiviteter

Brandbilen hoppeborg fra siden

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33