Jakkolo Sjoelbak shuffleboard, original

Jakkolo Sjoelbak shuffleboard udlejning

Jakkolo sjoelbak shuffleboard er det perfekte spil til fest, reception, julefrokost m.v.
Jakkolo er et let, sjovt og hyggeligt spil, som alle forstår og kan være med til. 

Det kan spilles af alle uanset alder - men pas på - for spillet er vanedannende og man bliver let revet med!

Jakkolo er et super sjovt spil, hvor det gælder om at skyde pucks (brikker) i de forskellige huller og dermed score et samlet antal point.

 Jakkolo shuffleboard leveres med pucks og er let at sætte op. Fold benene ud og du er klar til at spille. Vores Jakkolo Sjoelbak spil vejer kun 10kg og kan let transpoteres i en bil da målene er L200cm x B41cm.

bestil

Jakkolo Sjoelbak shuffleboard, 1 dag: 495 kr.
Ekstra dag: 195 kr.
Bortkomne brikker, pr. stk. 22 kr.

Jakkolo Sjoelbak shuffleboard regler:

Hovedformålet er at få så mange brikker som muligt i pointboksene. Dette gøres ved at skubbe brikkerne i målene, der findes i modsatte ende af banen. Brikker der ikke når i mål, og som derfor ligger og blokere for indgangen må derefter skydes i mål med de resterende brikker.
Hver spiller må skyde tre runder (3x10 brikker) af gangen. Efter første runde stables Sjoelbakbrikkerne i målrummet. Alle brikkerne der ligger på banen eller rager ud af målrummet, skal bruges i de efterfølgende runder.
Vinderen:
Det højeste pointtal opnår den spiller, der fylder de 4 målrum ligeligt. Hvis der findes en brik i hver målrum, taler man om et Sjoelbak-Team, der bliver belønnet med 20 point (1 team=20 point). 2 brikker i hvert rum belønnes med yderligere 20 point o.s.v. De øvrige brikker bliver belønnet med det antal point det enkelt målrum angiver.

bestil

Jakkolo Sjoelbak shuffleboard udlejning
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33