Traktor hoppeborg

Stor lukket hoppeborg med rutsjebane

Bestil Traktor hoppeborg nu!

Traktor hoppeborg er en stor super sej og stabil hoppeborg som imponerer og tiltrækker opmærksomhed! Hoppeborgen måler hele 7,3x5,3 meter og rækker 3,5 meter op i luften! Den er velegnet til børn i alle aldre og rutsjebanen i højre side giver aktivitet og et godt flow! Hoppeborgen bruger helt alm. strøm (230V) og pustes op på bare 1½ minut.

Perfekt til Høstfest, firmafest, temafester m.v.

traktor front hoppeborgSEJ TRAKTOR-HOPPEBORG!

Traktor-hoppeborgen er en fantastisk hoppeborg. Ikke alene er den flot, men også godt udtænkt. Det flotte design tiltrækker sig stor opmærksomhed! 

Hoppeborgen er lukket, hvilket betyder at man kun kan komme ud ved indgangen samt rutsjebanen - og så er der tag på toppen, hvilket gør den brugbar også hvis det skulle give en byge. Der er ét stort rum i hoppeborgen. 

Hoppeborgen vejer ca 150 kg og kan stilles op / pakkes sammen på ca. 20 min. 

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn mv. af hoppeborgen. Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Hoppeborgen skal pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd eller fugtig, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst.

Bestil pirat hoppeborg nu!

PRISER TRAKTOR HOPPEBORG:

INTRODUKTIONSPRIS: 1 dag: (op til 23 timer) KUN 2000kr. SPAR 500 kr.
1 dag: (Op til 23 timer) 2500 kr.
Ekstra dag (dag 2): LANGT UNDER HALV PRIS! 3500 kr.
Efterfølgende pr. dag: 1500 kr.
Ønskes opsætning 
og nedpakning:
800 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!

traktor hoppeborg med rutsjebane


LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33