Popcornmaskine - popcorn

popcorn popcornmaskine pris garanti

Popcornmaskine - altid et hit!

Hvem kan ikke lide lune, lækre og sprøde ny-poppede popcorn?
Vores popcornmaskiner er hurtige og meget lette at betjene. Maskinerne er lavet af stål, siderne er af glas og plexiglas, og alt inventar er af rustfrit stål. 

Bestil popcornmaskine nu!

popcorn komplet pris billig pris garanti

POPCORN-KOMPLET: 

Popcorn Komplet er den perfekte størrelse pakke til langt de fleste fester. Her er til ca. 50 portioner/kræmmerhuse og majskorn, fedt og salt er pakket i portionspakke, så det eneste du skal er at klippe og trykke indholdet i gryden. Med Popcorn komplet får du:
 • Popcornmaskine 1 dag
 • Inkl. slut-rengøring af popcornmaskinen
 • Inkl. popcorn til ca. 50 portioner
 • Inkl. fedt
 • Inkl. salt.
 • Inkl. ca. 50 stk. kræmmerhuse
Kun:
649,95 kr.

POPCORN-KOMPLET STOR:

Popcorn komplet STOR er en god løsning for dig der skal servere mange popcorn! Her er nok til ca. 180 portioner! Der medfølger ca. 180 kræmmerhuse og så er slutrengøring selvfølgelig med i prisen.
Kun:
1050 kr.

POPCORNMASKINE PRISER:


Popcornmaskine, 1 dag 345 kr.
Ekstra dag 300 kr.
Ved special lejetid kontakt da for tilbud

POPCORN FORBRUG OG TILBEHØR:

Vores pop-pakke og pop-spand indeholder alt du skal bruge til at lave lækre popcorn; Rigtig gode majskorn, rigtig popcorn-fedt og fint salt.


 • POP-PAKKE (1 pakke giver ca. 7-8 kræmmerhuse-portioner)
30 kr.
 • POP-SPAND: (popcorn, fedt og salt til ca. 180 kræmmerhuse-portioner)
335 kr.
 • Kræmmerhuse rød/hvid papir
1,5 kr. /stk.

TOTAL RENGØRING:

Ønsker du at betale for helt at slippe for at gøre noget som helst ved popcornmaskinen efter brug - så betal dig fra det med TOTAL rengøring.
250 kr

SLUT RENGØRING:

For at sikre os at maskinen er klar til den næste lejer, gør vi altid selv vores maskiner rene! Det betyder at du som lejer altid er sikret en maskine som er klar til brug. (Inkl. ved køb af komplet)
Fast pris:
150 kr.

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du er velkommen til selv at afhente maskinen på vores lager i Fredericia. Alle vores popcorn-maskiner er indkøbt efter, at de kan stå i en almindelig personbil. Vi ønsker det skal være nemt selv at afhente popcornmaskinen på vores lager - og dermed spare leveringsomkostningerne. 

Vi kan levere og afhente til 7kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå. Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14 kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde. 

Vi leverer over det meste af Jylland, hele Fyn og Sjælland. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f. Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på en popcornmaskine til din fest.


Bestil popcornmaskine nu!

popcorn-maskine - 123fest.dk udlejning af popcornmaskineLej og tjen!

Holder din forening eller klub fest, biograf-aften eller et andet sjov arrangement kan I let tjene nogle gode penge. Vores Popcornmaskiner er lette at betjene og tiltrækker ofte mange mennesker, med den lækre duft...

Opfindelsen: Popcorn!

For flere tusinde år siden opdagede indianere de gyldne majskorns fantastiske forvandling. På det tidspunkt troede man, at det var en lille vred gud der slap ud når kernen forvandlede sig og poppede. Da de første englændere, i det 16. århundrede, kom til Amerika, lærte de hurtigt at poppe popcorn. I 30'ernes depression-tid i USA var popcorn en af de eneste få fornøjelser folk i USA havde råd til. Så salget fik en stor opblomstring og lige siden har popcorn, bredt sig til resten af kloden. Speciel efter 2. verdens krig gik det stærkt - og i dag nyder vi de gyldne poppede popcorn over hele verden - på mange forskellige måder og efter forskellige opskrifter.

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33