Popcornmaskine - popcorn

popcorn komplet udlejning 123fest.dk

Bestil popcornmaskine nu!

Popcornmaskine - altid et hit!

Hvem kan ikke lide lune, lækre og sprøde ny-poppede popcorn?
Vores popcornmaskiner er lette at betjene og laver lækre popcorn på få minutter. Maskinerne er lavet af stål, siderne er af glas og alt inventar er af rustfrit stål. Under bundpladen sidder et varmelegme, som holder popcornene lune og sprøde. Øverst i venstre side sidder en pære, som får popcornene til at se endnu bedre ud...

Lej og tjen!

Holder din forening eller klub fest, biograf-aften eller et andet sjov arrangement kan I let tjene nogle gode penge. Vores Popcornmaskiner er lette at betjene og tiltrækker ofte mange mennesker, med den lækre duft...

popcorn-maskine - 123fest.dk udlejning af popcornmaskine

Du kan selv afhente popcornmaskinen på vores lager i Fredericia eller Skovlunde

Alle vores popcorn-maskiner er indkøbt efter, at de kan stå i en almindelig personbil. Vi ønsker det skal være nemt selv at afhente popcornmaskinen på vores lager i Fredericia eller Skovlunde - og dermed spare leveringsomkostningerne.
Ønsker du at vi levere popcornmaskinen til din adresse, giver vi dig selvfølgelig gerne et tilbud herpå.

Bemærk: Vi leverer ikke på Bornholm samt det nordlige Jylland - men man er altid velkommen til at afhente selv på vores lager i Fredericia eller Skovlunde.

Bestil popcornmaskine nu!

GØR DET NEMT! - POPCORN-KOMPLET:

 • Popcornmaskine 1 dag
 • Inkl. slut-rengøring af popcornmaskinen
 • Inkl. popcorn til ca. 60 portioner
 • Inkl. fedt
 • Inkl. salt.
 • Inkl. ca. 60 stk. kræmmerhuse

Lige nu:
649,95 kr.

POPCORNMASKINE PRISER:


1 dag (Op til 23 timer) 400,00 kr.
2 dage (Op til 47 timer) 700,00 kr.
Efterfølgende pr. dag 250,00 kr.
Ved special lejetid kontakt da for tilbud

POPCORN FORBRUG OG TILBEHØR:

Vores pop-pakke og pop-spand indeholder alt du skal bruge til at lave lækre popcorn; Rigtig gode majskorn, rigtig popcorn-fedt og fint salt.


 • POP-PAKKE (1 pakke giver ca. 7-8 kræmmerhuse-portioner)
24,00 kr.
 • POP-SPAND: (popcorn, fedt og salt til ca. 180 kræmmerhuse-portioner)
325,00 kr.
 • Kræmmerhuse rød/hvid papir
1,00 kr. /stk.

TOTAL RENGØRING:

Ønsker du at betale for helt at slippe for at gøre noget som helst ved popcornmaskinen efter brug - så betal dig fra det med TOTAL rengøring.
249,95 kr

SLUT RENGØRING:

For at sikre os at maskinen er klar til den næste lejer, gør vi altid selv vores maskiner rene! Det betyder at du som lejer altid er sikret en maskine som er klar til brug. (Inkl. ved køb af komplet)
Fast pris:
150,00 kr.

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du er velkommen til selv at afhente maskinen i Fredericia (Jylland) eller Skovlunde (Sjælland). Adressen oplyses via mail, når du har accepteret vores tilbud.

Ønsker du at få leveret kan det naturligvis også lade sig gøre.
Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (min. 200 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.

Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia / Stenløse til din adresse og derefter gange km. med 12 kr.
Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over det meste af Jylland, hele Fyn og Sjælland. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på en popcornmaskine til din fest.

Bestil popcornmaskine nu!

Opfindelsen: Popcorn!

For flere tusinde år siden opdagede indianere de gyldne majskorns fantastiske forvandling. På det tidspunkt troede man, at det var en lille vred gud der slap ud når kernen forvandlede sig og poppede. Da de første englændere, i det 16. århundrede, kom til Amerika, lærte de hurtigt at poppe popcorn. I 30'ernes depression-tid i USA var popcorn en af de eneste få fornøjelser folk i USA havde råd til. Så salget fik en stor opblomstring og lige siden har popcorn, bredt sig til resten af kloden. Speciel efter 2. verdens krig gik det stærkt - og i dag nyder vi de gyldne poppede popcorn over hele verden - på mange forskellige måder og efter forskellige opskrifter.

Andre der har lejet en popcornmaskine har også...

 • Lej sumodragter!
  De tunge, sjove sumodragter er et sikkert hit til alle slags fester...

 • Lej Bungeerun!
  Den 12 meter lange bungeerunbane har ofte vært ude sammen med popcornmaskinen og givet alle børn, unge og voksne sved på panden...

 • Lej en Slushicemaskine!
  En slushicemaskine er nøglen til en succes-festen!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33