Rodeo-gris

Du kender måske rodeotyren, men har du prøvet at sidde på en rodeogris?
Grisen er lille, glat og svær ikke at holde af...
Rodeo-grisen er perfekt til sommerfesten med helstegt pattegris, til den runde fødselsdag, firmafesten eller julefrokosten hvor gris ikke kun er noget man spiser, men også er noget man prøver :)

Bestil rodeo-gris nu!

rodeo-gris udlejningVores Rodeo-gris er vild, men den kan faktisk også være MEGET stille og rolig. Sagt med andre ord: Vi kan tilpasse turene så alle får en god oplevelse! Vi har stor erfaring og sørger altid for at hver eneste tur bliver sjov, sikker og en god oplevelse. 

Book som du vil

Rodeogrisen kan bookes efter jeres ønske. Vores erfaringer siger at det er sjovest hvis Rodeo-grisen er på besøg i en begrænset tid, så den bliver et indsalg og dermed en wow-effekt, som folk vil huske. Rodeo-grisen kan bookes fra 60min og op - du bestemmer. Men for at gøre det nemt har vi lavet nogle standard tilbud.

Rodeo-grisen skal stå i tørvejr!

Grundet elektronikken skal Rodeo-grisen stå tørt - og kan derfor ikke bruges i i vådt vejr. Den kan bruges indendørs såvel som udendørs, men vigtigt er det at den står tørt og på et fast underlag, så vi kan garantere en sikker aktivitet.

rodeo-gris er super sjovt

Turneringer er en god idé!

Det kan være en rigtig god idé at lave en turnering, hvor vi dyster i aftens bedste tid eller måske dyste i hold og finde den bedste gennemsnitstid for holdet.

Specifikationer:

  • Opsætning tager ca. 20 min.
  • Rodeo-grisen fylder ca. Ø 6 meter.
  • Den har brug for 2x 230v (trækker ca. 2000watt)
  • Nedpakning tager ca 20 min.

PRISER PÅ RODEOGRIS:


1 times rodeo-gris med instruktør, inkl. opsætning3495 kr.
2 timers rodeo-gris med instruktør, inkl. opsætning4500 kr.
Ekstra pr. time

795 kr.

Rodeo Gris (1 dag) uden instruktør, inkl. opsætning

6000 kr.

Bestil rodeo-gris nu!

Levering:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over det meste af Danmark. Hele Fyn og Jylland. Bl.a. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest...

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33