Safari hoppeborg med rutsjebane!

Bestil safari hoppeborg nu!

safari hoppeborg med rutsjebane

Safari - Stor hoppeborg med rutsjebane

Safari er vores store flotte rutsjebane-hoppeborg med rutsjebane og et design som er helt vildt flot! Hoppeborgen er 4 meter høj og hele 8,8 meter lang og 4 meter i breden. Det super flotte design tiltrækker og hoppeborgens opbygning giver et godt flow så der kan komme mange børn igennem. Safari hoppeborgen bruges selvfølgelig uden sko - og husk at tage halskæder, armbånd, skarpe genstande m.v af.

Strøm-tilslutnig

Sarafi pustes op af en kraftig blæser, som kører på almindelig 220V. Den trækker ca. 800 Watt. 7,5 amp. Blæseren skal køre hele tiden så hoppeborgen holdes oppe. Det tager ca. 3 min. at blæse hoppeborgen op.

Bestil safari hoppeborgen nu!

Priser:

1 dag: (Op til 23 timer)2500 kr.
2 dage: (Op til 47 timer)3750 kr.
Ekstra dag:1250 kr.
For special lejetid kontakt da for et uforpligtende tilbud.
Ønskes opsætning og nedtagning:600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!


Levering:

Som udgangspunkt leverer vi og afhenter vi til 7kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
Men send os din bestilling og vi returnerer et helt uforpligtende tilbud inkl. levering, opsætning og nedtagning.

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer Safari hoppeborgen over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Få et tilbud på levering og opsætning til din adresse.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Afhentning:

Safari hoppeborgen er stor. Den vejer ca. 200 kg og kan være svær at sætte op og pakke sammen, men bestemt ikke umulig! Du kan derfor sagtens vælge selv at afhente den!

Rengøring:

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af. Såfremt den afleveres beskidt, fugtig eller våd bliver opkræves der betaling for rengøring/tørring.

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

Bestil safari hoppeborgen nu!


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33