Bungeerun-duel - Elastiktræk-duel!

slushicemaskine fåes også hos 123fest-københavn.dk

Hvem er hurtigst, stærkest eller mest snu...? Vores store Bungeerun-duel-bane - også kendt som elastiktræk, er en super sjov aktivitet for alle!

bungee-duel - elastiktræk

Bestil Bungeerun-duel nu!

Hvad er Bunggerun-duel / Elastiktræk duel?

Vores Bungeerun-duel er 2 meter høj, hele 10 meter lang og 3,6 meter bred! Det er en flad hoppepude monteret med en stor væg i midten - med hul i! Her igennem er en elastik med en sele i hver ende. På hver sin side af væggen er der fire velcro-steder med en bold på hver. Det går i alt sin enkelthed ud på at flytte boldene, en ad gangen, ned på løbebanen inden modstanderen er færdig. Når den første har sat alle fire bolde stopper aktiviteten og point optælles. - En rigtig sjov og udfordrende aktivitet som virkelig kan sætte gang i adrenalinen!

bungeerun-duel2 - elastikkræf 123fest.dk

Sikkerheden er i top!

Bungeerun-duel er produceret efter alle lovens regler og bliver hver år synet af teknologisk institut. Bungeerun-duel bruges selvfølgelig uden sko - og husk at tage halskæder, armbånd, skarpe genstande m.v af, inden man benytter Bungeerun-duel.

Strøm-tilslutnig

Bungeerun-duel pustes op af en kraftig blæser, som kører på almindelig 220V. Den trækker ca. 700 Watt. Den har et stort forbrug ved opstart (12 – 14 amp.) Blæseren skal selvfølgelig kører hele tiden så Bungeerun-duel kan holdes oppe. Det tager ca. 4 min. at blæse banen op.

Bestil Gladiator-Kamp nu!

Priser:

1 dag: (Op til 23 timer)1995,95 kr.
2 dage: (Op til 47 timer)2995,95 kr.
For special lejetid kontakt da for et uforpligtende tilbud.


Opsætning og nedpakning:


Bungeerun-duel er stor og kan er svær at håndterer - men ikke umulig! Ønsker du at det er 123fest.dk der står for opsætning og nedtagning kan du få det gjort til fast lav pris.
599.95 kr.

Levering:

Som udgangspunkt leverer vi og afhenter vi til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
Men send os din bestilling og vi returnerer et helt uforpligtende tilbud på kæmpe slide inkl. levering, opsætning og nedtagning.

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer Bungeerun-duel over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Få et tilbud på levering og opsætning til din adresse.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Afhentning:

Bungeerun-duel er stor. Den vejer ca. 200 kg og kan være svær at sætte op og pakke sammen, men ikke umulig! Du kan derfor sagtens vælge selv at afhente den!

Rengøring:

Når man er færdig med at bruge Bungeerun-duel, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af kæmpe slide. Såfremt Bungeerun-duel afleveres beskidt, fugtig eller våd bliver opkræves der betaling for rengøring/tørring.

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE:

Pr. 1. januar 2011 er der kommet nye love for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

Bestil Bungeerun-duel nu!

Andre der har Bungeerun-duel har også...


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33