Bumper Balls Event - Bumper Fodbold Event

Bumperballs

Få en skide sjov oplevelse med Bumper Balls!

Skal du arrangere en sjov oplevelse for andre? En firma-aktivitet, polterabend, indslag til et møde, fødselsdag eller andet? Så er vores Bumper Balls måske lige noget for jer!

Bumper Balls er gennemsigtige plastikbolde med et stort hul i midten, som man trækker over hovedet. Der er seler inden i bolden, ligesom en rygsæk. Du er nu midt inde i bolden og kun dine ben stikker ud. Nu er du klar til at leje nogle sjove lege! Vores Bumper Balls er fremstillet af kraftig gennemsigtig blød plast og er produceret til professionelt brug.

Det kan vi tilbyde

Vi tilbyder en event på 90 min. som indeholder en række sjove lege og spil. Vi tilpasser programmet efter jeres ønsker og sørger selvfølgelig altid for at udvælge de lege og spil, som efter jeres alderssammensætning og fysiske forhold vil være sjovest for jer! Herunder finder du nogle af de lege og spil vi har lave oftest:
  • "Last man standing"
  • Tik (fangeleg)
  • Fodboldkamp
  • "Tre mål ind og stå"

Tre praktiske informationer 

  • Bunperballs må KUN bruges på gymnastiksals-lignende gulve i haller og udendørs på pæne græsplæner. Bumper Balls må ikke bruges på asfalt, betongulve, sand, grus og andre "rå"-underlag eller gulve, da Bumperballs jo som nævnt er blød plast og dermed ikke kan holde til disse underlag.
  • Bumper Balls blæses op med den medfølgende pumpe, som skal have alm. 220V. Pumpen trækker ca 600w. 
  • Det tager ca. 20 min. at oppuste 6 Bumper-balls.
  • Man skal være fra minimum ca. 12 år, for at kunne bære Bumber Ballz.
Bumper-balls

Husk at passe på hinanden

Bumper-ballz er VIRKELIG sjove at lege i - MEN husk at selvom man føler sig godt pakket ind, kan man stadig godt lege for vildt! Husk at passe på hinanden og at grænsen til hvad vi hver i sær synes er sjovt er forskellig.

Priser på Bumper Balls Event

1 times Bumper-Balls-Event med 8 stk. bolde Introduktionspris 2995,-
2 timers Bumper-Balls-Event med 8 stk. bolde Introduktionspris3995,-
3 timers Bumper-Balls-Event med 8 stk. bolde Introduktionspris
4995,-


Ekstra Bumper-Ball til event pr. stk. 649,95


Tilkøb en "Regnvejrs-forsikring"

Hvis Bumperballs bliver våde og/eller skal gøres rene koster det 500 kr. da det er vigtigt de bliver pakket helt tørre sammen. Men du kan på forhånd købe en "regnvejrsforsikring" som sikrer dig mod denne ekstra udgift. Fast pris:
300,00

Levering:

Vi leverer til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.) Send os din bestilling og vi returnerer et helt uforpligtende tilbud. Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr. Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Få et tilbud på levering og opsætning til din adresse. Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33