Sådan behandler vi dine data


Vi har altid forsøgt at gøre det helt enkelt, let og gennemskueligt. Derfor er det helt naturligt for os, at vi passer godt på dine data, som du vælger at give os i forbindelse med din henvendelse og bestilling. Herunder kan du se forløbet og læse hvor og hvordan vi opbevarer dine data.

Generelt

Vi har kun de data du selv giver os. Vi vil gøre alt for at passe på oplysningerne og deler dem ikke med andre. Vi har aldrig brug for personfølsomme oplysninger for at kunne modtage, behandle eller gennemføre en ordre, så behold de oplysninger for dig selv. Vi vil altid stræbe efter at være gennemsigtige og overholde alle love og regler.

Det sker der når du bestiller...

Når du har tastet dine oplysninger ind på vores formular på hjemmesiden og trykket »Send«, sender JForms dine oplysninger fra hjemmesiden til vores gmail-konto hos Google. Her kopieres dine oplysninger ind i vores økomonisystem; Economic, hvorefter vi sender et samlet tilbud til dig på den mail du har oplyst. Du bestemmer selv hvor mange oplysninger du indsender til os. Det er kun personalet i 123fest.dk, som har adgang til hjemmeside, mail-konto og Economic.

Hvor lang tid beholder vi dine oplysninger

For at kunne yde den bedst mulige service, beholder din henvendelse/bestilling fra hjemmesiden i max 12 måneder i vores mailboks hos Google. Dermed kan vi både før, under og efter din fest finde frem til din originale henvendelse/bestilling.
Alle kundeoplysninger i vores økonomisystem, Economic, bliver ligeledes gemt i 12 måneder. Har du ikke handlet hos os i 5 år, har vi derfor ikke længere oplysninger liggende på dig. Alle mails som ligger på gmail, som er mere end 12 måneder gamle slettes.

De oplysninger vi har liggende på dig stammer dermed kun fra de oplysninger du selv har givet os. Således afgiver vores kunder og samarbejdspartnere aktivt selv de informationer vi har.

Kontakt os - og vi sletter!

Hvis du ønsker at vi sletter dine oplysninger, kan du til enhver tid kontakte os på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it - og vi sletter selvfølgelig herefter.

Lejekontrakt

Når du afhenter eller får leveret en ordre, skal du udfylde en fysisk lejekontrakt. Denne kontrakt destrueres når ordren er afsluttet og betalingen er afstemt.

Nyhedsmail

Vores nyhedsmail administreres via Mailchimp. Alle modtagere har selv tilmeldt sig nyhedsmailen via hjemmesiden. Vi har kun navn og mailadresse på vores modtagere, og alle kan nemt framelde sig nyhedsmailen ved at klikke på afmeld i enhver nyhedsmail.

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil rigtig gerne gøre det godt. Derfor er vi også meget åbne for forslag som vil gøre din oplevelse hos os endnu bedre og mere sikker. Tøv ikke med at skrive til os på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Vores oplysninger:

123fest.dk og 123event.dk's kontaktoplysninger er: 
CVR: 37835250 
Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia. Telefon: 50503433 Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33