Cornhole

cornhole udlejning af cornhole spil

Cornhole er et simpelt og utroligt underholdende spil, som ALLE kan være med til. Cornhole kan spilles af både børn og voksne - uanset fysik.

Bestil Cornhole nu

Kvalitet giver den bedste spille-oplevelse!

Der findes mange udgaver af Cornhole. Vores er bygget med omtanke og kvalitet er simpelthen vigtigt! Det sikrer nemlig den bedste spille-oplevelse til dig. Vores Cornhole er 2x lakeret og vejrbestandig. Den er bygget i træ og designet er lækkert.

Vi har gjort det nemt at transportere

Vores Cornhole måler 120x60cm hvilket er internationale turnerings-mål. De er sammenklappelige, hvilket gør det nemt at have med rundt og transportere i sin bil. Der er desuden lavet håndtag, så de også er behagelige at bære.

PRISER CORNHOLE


Komplet Cornhole, 2 boards med i alt 2x4 poser. 895 kr.
Ekstra dag 695 kr.



Spillepose (erstatning ved f.eks. bortkomst) 130 kr.

Poserne - med flere sider

Vores spille-poser vejer ca. 450g og har en hurtig og en langsom side. Det giver mulighed for taktik og flere spillestile.

Sådan spiller man Cornhole

Tryk på billedet for at se det i stort format -->

cornhole regler 123fest.dk


Hvor kommer Cornhole fra?

Cornhole kommer fra USA, hvor spillet i dag ses overalt! Der spilles store tuneringer over det meste af USA, endda i flere divisioner! Spillet er i de sidste år begyndt at gøre sit indtog i Europa, hvor det også har succes. Også i Danmark ses Cornhole nu flere og flere steder. Cornhole er super underholdende til hverdag og til festlige arrangementer, hvor alle aldre og køn kan spille med og mod hinanden. Cornhole er spillet for ALLE!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33