Rodeo - Rodeotyr

Rodeotyr udlejning og event hos 123fest.dk

At sidde på en hissig tyr, som gør alt hvad den kan for at få dig af, er ikke let!
Slet ikke hvis der samtidig er konkurrence om at sidde længst tid på den...!

Bestil rodeotyr nu!

rodeo-pult 123fest.dk rodeotyr

Men vores tyr en smart én afslagsen... Ved hjælp at forprogramerede programmer eller manuelt styring via joystik, kan rodeotyrens adfærd kontrolleres.
På styreboksen er der et stort display som tæller tid samt viser rekorden, på den pågældende runde, dag eller program.

Rodeotyren fylder i alt 6x6 meter og bruger almindelig 2x220V, som tilsammen trækker ca. 2000 watt. 

Book et RODEO-SHOW

Du kan få besøg af rodeotyren! Bestil et "Rodeo-show" og vi kommer sætter op, afvikler rodeo-show og pakker sammen. Uden merpris og hvis muligt, medbringer vi desuden et musikanlæg som sætter gang i RODEO-stemningen... Priserne starter lige nu ved bare 3495 kr. - Ved speciel lejetid kontakt da og få et godt tilbud!

Opsætning og nedpakning:

rodeo udlejning

Rodeotyren er et stort monster og derfor skal lejer sørge for at stille med 1-2 mand, som kan give en hånd med, når rodeotyren skal lokke rodeotyren ud af varevognen.

Transport

Inkluderet i prisen er de første 15 km af vores kørsel. Få transportudgifterne til dit arrangement oplyst når du henvender dig. Prisen afhænger af hvor langt du bor fra vores lager i Fredericia. Du kan også selv udregne leveringsomkostningerne - se længere ned på siden.

Ridning på rodeotyr skal foregå i tørvejr!

Rodeotyren må ikke blive våd og der skal ridning på rodeotyren foregå i tørvejr. Den kan bruges indendørs såvel som udendørs, blot varevognen kan køre dertil...

God idé!

Man kan lave en turnering, hvor de bedste "ryttere" ender med at skulle kæmpe mod hinanden i den store finale. Alletiders aktivitet - og sjovt for både "ryttere" og publikum.


TILBUD:

Lige nu kan du bestille en times rodeo-show med instruktør - inkl. moms for kun:3495,95 kr.2 timer rodeo med musik, instruktør samt opsætning og nedtagning:4500 kr.
2,5 timer rodeo med musik, instruktør samt opsætning og nedtagning:

5000 kr.

4 timer rodeo med musik, instruktør samt opsætning og nedtagning:

6000 kr.

Bestil rodeotyr nu!


Levering:

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (min 200 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfrem afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeldt, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest...

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!Andre der har lejet rodeo har også... 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33