Gladiator-Kamp - med vippende kampzone!

- også kendt under navnet ROCK AND ROLL...

Få masser af sjov og sved på panden!
Vores store Gladiator-hoppepude er den perfekte aktivitet, hvis der skal kæmpes!

Gladiator-kamp udlejning 123fest.dk

Bestil Gladiator-Kamp nu!

Hvad er Gladiator-kamp med vippende kamp-zone?

Vores Gladiator-kamp er hele 7,5 meter i diameter! Den har en åbning så man nemt kan komme op på banen. Gladiator-kamp er ca. 1 meter høj og er på midten forsynet med "kamp-pladsen". Her stiger man op og kæmper sin kamp om at blive stående på platformen!

Gladiator-kamp - udlejning 123fest.dk

Meeen det er ikke lige til...
For udover at kæmpe en kamp mod en modstander, bøjer platformen, alt efter hvor vægten på kampzonen placeres... Dermed bliver det meget svær at holde balancen!


Sikkerheden er i top!

Gladiator-kamp er produceret med en række sikkerheds-foranstandinger, som gør det sikkert at benytte aktiviteten. Gladiator-Kamp har yderst en forhøjning hele vejen rundt, som sikrer at man ikke ryger ud over kanten, når man falder ned. Derudover er der en fast indgang, som gør det nemt at gå ind på banen og ligeledes forlade banen igen.

Gladiator-Kamp bruges selvfølgelig uden sko - og husk at tage halskæder, armbånd, skarpe genstande m.v af, inden man benytter Gladiator-Kamp.

Gladiator-kamp udlejning 123fest.dk

Strøm-tilslutnig

Gladiator-Kamp pustes op af en blæser, som kører på almindelig 220V. Den trækker ca. 700 Watt. Den har et stort forbrug ved opstart (12 – 14 amp.) Blæseren skal selvfølgelig kører hele tiden så Gladiator-Kamp kan goldes oppe.
Det tager 4 min. at blæse Gladiator-Kamp op.

Gode idéer til kampen

Gladiator-Kamp er en fantastisk enkelt og sjov aktivitet, som kan bruges af alle, store som små. Det er en god idé at blive enige om reglerne for Gladiatorkampen INDEN man går i gang...

SUMO-Dragter - kan med stor fordel bruges på Gladiator-banen. Få 30 % på sumodragterne og lej dem med, og få et twist som gør det endnu sjovere og vildere at kæmpe!

Man kan også bruge bokehandsker, lave pudekamp, brydekamp eller måske aftale at man KUN må skubbe eller puffe... Det gør det hele meget sjovere og sværere...

Prøv noget vildt! - Gladiator-FIGHT

Er I en flok vilde mennesker, så tjek lige det her ud! Det er vildt, det er hårdt og det er hamrende sjovt! Sæt tiden til 1 eller 2 minutter og start kampen! Første mand, som står oprejst på kanp-zonen, når uret ringer, har vundet!

Bestil Gladiator-Kamp nu!

Priser:

1 dag: (Op til 23 timer) 1995,95 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) 2995,95 kr.
For special lejetid kontakt da for et uforpligtende tilbud.


Opsætning og nedpakning:


Gladiator-Kamp er stor og kan er svær at håndterer - men ikke umulig! Ønsker du at det er 123fest.dk der står for opsætning og nedtagning kan du få det gjort til fast lav pris.
599.95 kr.

Levering:

Som udgangspunkt leverer vi og afhenter vi til 6 kr. pr. kørt km. (fra 200 kr.)
Men send os din bestilling og vi returnerer et helt uforpligtende tilbud på kæmpe slide inkl. levering, opsætning og nedtagning.

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer Gladiator-Kamp over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Få et tilbud på levering og opsætning til din adresse.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Afhentning:

Gladiator-Kamp er stor. Den vejer ca. 200 kg og kan være svær at sætte op og pakke sammen, men ikke umulig! Du kan derfor sagtens vælge selv at afhente den!

Rengøring:

Når man er færdig med at bruge Gladiator-kamp, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af kæmpe slide. Såfremt Gladiator-Kamp afleveres beskidt, fugtig eller våd bliver opkræves der betaling for rengøring/tørring.

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE:

Pr. 1. januar 2011 er der kommet nye love for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


Bestil Gladiator-Kamp nu!

Andre der har Gladiator-Kamp har også...


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33